Svenska butikskedjan Indiska lanserar nytt porslin. Det är en del av en ny kollektion med mode och design. Då och då lyfter man fram unga talanger som lyckas fånga något intressant. För något år sen var man med och lanserade Lisa Bengtsson och nu satsar man på Sepidar Hosseini. Sepidar gick ut Konstfack förra våren och har lyckats få en hel del uppmärksamhet redan. Och just nu finns hon representerad i en utställning på Designgalleriet.

Muggarna ovan kostar 79 kronor styck och tallrikarna kostar 199 kronor styck.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>