Att få mat på ett annorlunda sätt blir viktigare och viktigare. Tidigare i veckan skrev jag om middagar som serveras hundra meter upp i luften, men ett alternativ är att boka middag hemma hos någon. Som till exempel hos “David at home”. Några timmar i veckan gör David om sitt kök till en restaurang. David Enmark har tidigare arbetat på Ulriksdals Wärdshus, Grands Franska, Grands Veranda, Dykarbaren Sandhamn, Tempelbar, samt byggt upp CousCous Catering. Boka tid och titta på konceptet på hemsidan “David at home”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>