Nästa vecka är det världens största designmässa i Milano. Jag ska så klart dit och titta på trender – och hålla ett särskilt öga för det här med mat och dryck. Och visst fortsätter designvärlden att fascineras av mat och dryck! Under nästa vecka presenteras bland annat brittiska stjärnskottet Lee Brooms nya whiskeyset som han gjort tillsammans med Ballantines.

Settet består av fyra delar – en del för whiskey, en för is, en för vatten eller för att blanda själva drinkarna och en bricka. Broom har fascinerats av själva ritualen och visst kan man se sig själv sitta vid en brasa och klinga med de olika kristalldelarna. Otroligt fint.

 

2 Responses to Lee Broom tolkar whiskey

  1. Christer says:

    Vilken skönhet! Nu skulle man bara få tag på en också… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>