Pizza – en rykande smakrik förälskelse!


Älskar du också pizza? Denna underbara smakrika väldoftande skapelse som smälter på tungan – med undantag för en läckert knaprig kant! Varje pizza har sin egen atmosfär utifrån pålägget, och brödet doftar gott, lite pudrigt ugnsmjöligt och varmt.

Bästa pizzan i Halmstad

Det finns mängder av pizzor som smakar bra, men det finns ingenting som slår en äkta panpizza med tjock och krispig, ugnsdoftande botten. De bästa panpizzorna serveras på Pizza Hut som finns över hela landet, men specifikt i Halmstad. Pizza Huts pizzeria Halmstad är en ledande pizzeria i frasighet och ett stort, gott utbud. I Halmstad har man förutom panpizza skapat egna frasiga pizzor inspirerade från originalrecept i Kalifornien och Italien. Du kan också ta del av en buffé som står framdukad i stort sett hela dagen till sen eftermiddag – fylld med godsaker. Den är mycket populär och toppas av äkta surdegspizza med recept från San Francisco.

Crazy and Cheesy

Pizza Huts Halmstadspizzeria är sannerligen också en av de mest innovativa. Det finns många attraktiva erbjudanden beroende på smakriktning. Om du har vägen förbi Halmstad ska du se till att passera på en tisdag då det är “Crazy Tuesday” med halva priset på pan pizza take away. Varför inte prova surdegspizzan från San Francisco då? En annan höjdare är “Cheesy Crust” som är en pizza med mumsig ostfylld kant, så gillar du ost är detta att rekommendera.

Vegan i Halmstad?

Inga problem! Just detta ger Pizza Hut i Halmstad en extra guldkant. Här beställer du god mat som är vegetarisk eller vegansk, eller glutenfri. Man serverar också Caesarsallader och små goda förrätter samt superläckra milkshakes – men utan tvekan är det pizzorna som för befälet!