Satsa på Linas Matkasse


Du har säkert hört talas om fenomenet med matkassar och tänkt att det där är inget för mig, men det finns faktiskt en hel del fördelar med att prenumerera på matkassar. Läs mer här.

Funderar du på att börja med matkassar ska du välja Linas Matkasse där du fritt kan välja bland recept eller färdigplanerade matkassar. När du har botaniserat bland de nyttiga recepten och tjänsterna får du dina kassar levererade hem till dörren. Samtliga råvaror är både färska och lokala.

Få mer tid över

Det finns många fördelar med att prenumerera på matkassar. Du slipper fundera över vad du ska laga varje dag och du slipper stressen med att åka och handla. När det gäller mat ska den skänka glädje och hälsa istället för tidsbrist och stress. Med Linas Matkasse får du tidseffektiv och nyttig mat till förmånliga priser. Du kan skräddarsy kassarna helt efter familjens behov och det finns vegetariska alternativ.

Glöm att köa i affären och att bära tunga kassar! Det enda du behöver göra är att tillaga den nyttiga och hälsosamma maten enligt de medföljande instruktionerna. Surfa in på linasmatkasse.se och läs mer om konceptet samtidigt som du kan se dig om bland alla härliga recept. Här samsas gamla klassiker med nya och spännande recept som garanterat får det att vattnas i munnen på dig. Som ny kund får du också ta del av ett mycket förmånligt nykundserbjudande där du får hela 30 % rabatt på din första kasse och 20 % på de två efterföljande.